Aluminium Roosters

Aluminium roosters passen perfect in een kantooromgeving en geven een moderne uitstraling aan iedere woonkamer. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig en kunnen voor u in iedere gewenste kleur geanodiseerd worden.

De standaardkleuren zijn, blank, zwart en brons.

Aluminium hebben wij in verschillende hoogtes en wanddiktes. Het gebruik van Aluminium met een wanddikte van 1 mm raden wij over het algemeen niet aan. Het heeft de neiging door te buigen. Boven de 40 cm raden wij het zelfs ten strengste af.

Afmetingen Aluminium kokers

Hoogtes koker: 25 mm, 20 mm en 15 mm.
Wanddiktes koker: 1 mm, 1.2 mm en 1.5 mm.

Aluminium soorten

Klik op de aluminiumsoort voor meer informatie.

Voor roosters onder de 1 meter gelden toeslagen. Vraag een offerte aan !

De rolroosters zijn in diverse maten verkrijgbaar. Zowel lengte als breedte. De afstandsbusjes, die bij de roosters de afstand tussen de kokers bepaald, zijn leverbaar in verschillende soorten en afmetingen. Om een rooster op te hogen zijn er rubbers in verschillende diktes leverbaar. Onderhoud en onderdelen.

Zit uw keuze er niet bij en wilt u een offerte op maat? Geef dan uw persoonlijke wensen door via ons contactformulier of geef dit aan bij de opmerkingen in het offerteformulier. Zo is er altijd een aluminium rolrooster te creëren die past in uw situatie.

Laat u vakkundig adviseren door De RoosterCentrale en verzeker uzelf van de beste keuze in aluminium rolroosters.