Houten Roosters

Geef uw woonkamer of kantoorruimte een elegante en luxe uitstraling met een houten rolrooster van De RoosterCentrale. Een houten rolrooster is duurzaam én is uitstekend onderhoudbaar.

Houtsoorten

Klik op de houtsoort voor meer informatie.

Voor roosters onder 1 meter gelden toeslagen. Vraag een offerte aan !

De rolroosters zijn in diverse maten verkrijgbaar. Zowel in lengte als in breedte. De afstandsbusjes, die bij de standaard roosters de afstand tussen de latten bepaald, zijn leverbaar in verschillende materiaalsoorten en afmetingen. Zie onderhoud en onderdelen.
  
Het rooster is gemakkelijk op te rollen en te verplaatsen voor onderhoud of schoonmaak. Onze roosters worden geleverd met tien jaar fabrieksgarantie, mits door ons voorzien van een lak- of olielaag. De latten van onze houten roosters zijn standaard 25 mm hoog en 15 mm breed. De roosters kunnen worden verlaagd door de afzonderlijke latten aan de uiteindes in te freezen. Om een rooster op te hogen zijn er rubbers in verschillende diktes leverbaar. Onderhoud en onderdelen.

Altijd een passend rooster

Onze houten rolroosters kunnen op diverse manieren bewerkt en behandeld worden. Voor een diepere, lichtere óf meer transparante toon van uw rooster kunt u kiezen uit nabehandelingen. Uiteraard zijn meerdere combinaties van deze behandelingen ook mogelijk. Al onze mogelijkheden vind u onder onderhoud en onderdelen.

  • Roken
  • Naturel oliën
  • Lakken
  • Dubbel roken     
  • Wit oliën
  • Stomen

Tip! Zet uw rooster ten alle tijde in de olie of de lak.
Dit ter bescherming tegen luchtvochtigheid, uitdroging, vuil, etc.